Grčka – leto 2017 – Halkidiki – Kasandra – Afitos

Apsolutni novitet i buduća hit destinacija u turističkoj ponudi. Autentično grčko mestašce Afitos na poluostrvu Kasandra „prstu” Halkidikija, udaljeno 90 kilometara od Soluna. U sebi objedinjuje sve najlepše od mediteranske prirode (kristalno bistro more, peščane plaže, klimu i bujnu vegetaciju) i autentičnog ambijenta (izuzetno očuvanu arhitekturu sa popločanim uskim ulicama i kućama koje su ozidane kamenom), poslastica za ljubitelje originalne grčke graditeljske baštine. Podignut na samoj steni iznad mora Afitos ima izuzetan pogled na zaliv koji mami uzdahe i ostavlja bez daha.

Letovanje kao na ostrvu, slažu se svi koji su imali priliku da ga posete.

Prijatan i opušten odmor u hladovini tipičnih, grčkih tradicionalnih restorana i taverni uz proverene specijalitete tamošnje nacionalne kuhinje i podruma, udaljenih od buke i vreve užurbanih urbanih sredina. Gradić idealan za letovanje mlađih parova i onih, koji zaista umeju da cene svoj odmor. Za one koji žele i traže nešto više od letovanja u potpunom mediteranskom miru sve ostalo nalazi se u obližnjoj Kalitei.

Do sada su gosti Afitosa bili mahom samo Englezi a, od ove godine i Agencija „Holiday”, već tri decenije pionir u mnogim oblastima turizma, otkriva ovo mesto i našim turistima. Po prvi put ove sezone u našoj ponudi, premijerno ekskluzivna ponuda za odmor u Afitosu. Promotivna ponuda naše Agencije za letovanje u budućoj top hit turističkoj destinaciji na grčkoj obali tirkizno plavog mora.

Vila „IKAROS” u ponudi „Holideja” nalazi se u hladovitom i mirnom delu Afitosa na stotinak metara od samog centra ovog prelepog, starog autentičnog gradića sa brojim zdanjima ozidanim kamenom. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i sve sa pogledom na prozirno more i zlaćasto-žute peščne plaže obližnjeg zaliva. Vila „IKAROS” izgrađena je na samoj uzvišici iznad plaže do koje se dolazi stazom, a opet u blizini velikog broja restorana, kafea i taverni, kao i zanimljivih prodavnica suvenira. Parking je besplatan.

POSEBNA, PROMOTIVNA PONUDA ZA VAS!

Da odmorite i oplemenite svoju dušu, stvarno se opustitite i „napunite baterije” i proverite ono što Englezi već znaju – Afitos je zaista već sada hit grčkog i mediteranskog turizma i vaša buduća destinacija za letovanje.