USLUGE
Holiday pokriva široku lepezu turističkih usluga. Kreiramo aranžmane za letovanje, aranžmane za zimovanje, turistička putovanja, City Break izlete, kongrese, SPA & Wellnes turizam, đečke i stručne ekskurzije, obezbeđujemo putno osiguranje, rent a car, autobuske i avio karte.
Budućnost pripada mladim generacijama koje dolaze. Mi u agenciji Holiday posebnu pažnju poklanjamo ekskurzijama srednjih škola i stručnim ekskurzijama fakulteta. Sa školama i visokoškolskim ustanovama ostvarujemo izuzetnu saradnji u osmišljavanju i realizaciji ekskurzija. Tim koji učestvuje u realizaciji đačkih putovanja obuhvata i profesionalne vodiče i savesne vozače.

NAPREDOVANJE
U želji za napredovanjem, da bi ponudili što bolju uslugu našim klijentima, stalno se usavršavamo i usvajamo nove tehnologije. Krupan korak u tom pravcu je momenat kada smo postali deo Globalnog rezervacionog sistema Amadeus. Holiday je devedesetih godina prva uvela štampane avio karte u Kragujevcu. Danas se putnicima nudi usluga online kupovine avio karata bez dolaska u agenciju do bilo koje destinacije u svetu.

KVALITET
Kvalitet i profesionlni rad zaposlenih u Holiday-u je većini prepoznatljiv. Turistička agencija ima 12 stalno zapošljenih, koji funkionišu kao jedna velika porodica. Agencija je članica udruženja turističkih agencija JYTA od samog osnivanja. Među prvima je uvela međunarodni ISO standard kvaliteta u turizmu 2006 godine. Više od 20 godina je članica najvećeg udruženja avio kompanija u svetu- IATA. Za svoj trud i kvalitet rada svedoče mnogobrojna priznanja….zlatna medalja Jugotursa, Bonitetna ocena A+, šampion turizma više puta i ostala mnogobrojna, nama draga priznanja.

KAKO JE SVE POČELO
Davne 1988.godine u bivšoj SFRJ, život se odvijao spokojnije, standard je bio u usponu, a putovanja polako postaju mainstream. Sa 20 godina iskustva, direktor tadašnje najuspešnije turističke agencije u Šumadiji „Kraguj turist“, donosi odluku da osnuje privatnu agenciju Holiday. Za razliku od tadašnjih socijalističkih klišea, javila se ideja da ponudi kvalitetne i uzbudljive destinacije širom Evrope. Agencija ubrzo dobija poklonike i ljubitelja putovanja širom Šumadije, a ubrzo i drugih delova Srbije.

Poslovno ime: TTUP Holiday d.o.o.

Matični broj: 07361491
Adresa: Nikola Pašića 4, 34000 Kragujevac, Srbija
Tekući račun:
RAIFFEISEN BANKA 265-3310310001128-68
BANKA INTESA 160-316690-24
UNI CREDI BANKA 170-30009891000-37

Licenca: OTP A 250 / 2021
Opšti uslovi putovanja

Osoba zadužena za prijem rekalmacija: Laketić Marica

 

 

Holiday-logo-najmanji