Na peščanoj obali u dužini od skoro 40 kilometara su hoteli koji sadržajm i komforom mame turiste iz celog sveta u toku cele godine jer temperature vazduha ne spada ispod 23 stepena

Hurgada predstavlja biser egipatske obale, zbog bogatstva biljnog i životinjskog sveta pa su turisti koji iz godine u godinu u sve većem broju posećuju ovo prelepo letovalište na Crvenom moru sa razlogom nadenuli naziv “more sa sedam boja”.

U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi.

Čarolija mora sa fantastičnom florom i faunom, bezbroj zadovoljstava u toku dana i večeri, ćekaju da ih otkrijete i doživite.

Za odlazak do poznatog letovališta birajte neki od termina direktnim čarter letom turističke agencije ili direktnu redovnu liniju (novembar-maj).

Pribavljanje vize je veoma jednostavno. Po sletanju aviona na aerodrom u Hurgadi, dočekaće Vas naše kolege, predstavnici ino-partnera, koji će Vas uputiti ka šalterima za kupovinu egipatske vize u vidu markice koju lepite na prvu slobodnu stranu u pasošu koja je predviđena za vize (važi za sve, osim za putnike koji imaju pasoše BIH koji su već unapred izvadili vizu u konzulatu).

Za vas smo izdvojili pet sjajnih ponuda, a na vam je da odaberete onu koja vama najviše odgovora.

Hurgada

Ponuda A  

Ponuda B  

Ponuda C 

Pretražite još

Fitriraj po Array:

0 rezultata je pronađeno