Poštovani,

kontaktiramo vas ispred turističke agencije HOLIDAY iz Kragujevca. U januaru dospevaju na realizaciju/naplatu zamenski vaučeri izdati u 2020 godini. Ako vaučer niste iskoristili, potrebno je da nam se obratite na email: zamenskivauceri@holiday.co.rs I izaberete način koji vama odgovara da iskoristite uplaćeni novac.

1. Možete da izaberete da vam se novac vrati u celosti ili

2. Da uplatu-vaučer iskoristite u toku 2023 godine na neki od aranžmana.

Ako izaberete opciju 1. potrebno je da dostavite br žiro računa, radi povraćaja novca. U slučaju da ste aranžman rezervisali posredstvom turističke agencije posrednika-subagenta, podatke dostavljate agenciji preko koje ste rezervisali ili uplatili aranžman. U slučaju da agencij posrednik više ne posluje, potrebno je da nam se direktno obratite, da bi smo ušli u postupak povraćaja vaučera direktno.

Ako izaberete opciju 2. agencija, vaučer će preuzeti formu avansne uplate, a vi možete ostvariti odrađene povoljnosti prilikom izbora i rezervacije aranžmana po vašoj želji.

To konkretno znači da će te vaš novac moći da iskoristite za bilo koji aranžman u Srbiji ili u inostranstvu, koji je u organizaciji turističke agencije Holiday. Ako ste aranžman rezervisali posredstvom turističke agencije posrednika-subagenta, rezervacije dostavljate preko agencije posrednika. U slučaju da agencija posrednik više ne posluje, potrebno je da nam se direktno obratite, da bi smo ušli u postupak realizacije aranžmana.

Aranžmani: Letovanje 2023 (Grčka, Turska, Crna Gora), Putovanja Evropa (Pariz, Andaluzija, Sicilija, Amsterdam…), Banje i planine Srbije

Povoljnosti kod opcije 2:

popust za rane uplate (koristite popust za uplatu u celosti, a plaćate do polaska-ušteda oko 3-6%)
jedno dodatno sedište u autobusu bez doplate
izbor sedišta u autobusu bez doplate
popust kod fakultativnih izleta
Možete izabrati jednu od opcija koja vama najviše odgovara.

Koju god opciju da izaberete, agencija Holiday vam se zahvaljuje i omogućiće realizaciju vaših želja u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav

tim agencije Holiday