Poštovani putnici,

zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o početku prodaje aranžmana za letnju sezonu. Za većinu od nas čekanje na letovanje se odužilo na više od godinu dana. Sada su se konačno stekli uslovi da otputujemo do sunčanih plaža Mediterana.

TURSKA

Programi za letovanje u Turskoj – Sarimsakli i Ayvalik su spremni. Sezona se otvara 06. Juna.

Cene autobuskog prevoza su snižene za ovu sezonu (u proseku) za 17%.

Termini i cene su na zahtev hotelijera i uklapanja praznika minimalno korigovani.

Na hotelske cene agencija svim putnicima sa VPZP odobrava 7% popusta.

>>>Pogledajte ponudu za Sarimsakli na sledećem linku<<<

Preuzmite cenovnik u pdf formatu 

PROMENA DESTINACIJE i POGODNOSTI

Agencija Holiday svim putnicima koji poseduje VPZP, omogućava da se odluče za destinaciju po svom izboru. Na primer, putnici koji su imali rezervaciju letovanja u Leptokariji, mogu da izaberu letovanje i u Nei Poriju, ali i da se odluče za Tursku Sarimsakli ili letovanje u Crnoj Gori.

Agencija Holiday će prioritet rezervacija (izbora sobe, spratnist, sedište u autobusu…) dati putnicim koji poseduju VPZP-(vrednosne potvrde o zamenskom putovanju). Za putnike koji menjaju aranžman, destinaciju za na primer Grčku, primenjuju cenovnik za leto 2021 uz popuste koji su naznačeni u njemu.

>>> Pogledajte ponudu Olimpske regije na sledećem linku <<<

REZERVACIJE

Za rezervaciju nije potrebna uplata, već je potrebno je da navedete broj VPZP. Eventualni ostatak finansijskih obaveza možete uplatiti 15 dana do polaska ili do 1. novembra bez uvećanja. Rezervacije možete potvrditi u agenciji u kojoj ste sklopili ugovor.

VPZP

Putnici koji imaju Vrednosnu Potvrdu o Zamenskom Putovanju, a imaju pitanja oko načina realizaicje, ili je njihovo putovanje u ovoj godini neizvesno mogu nam prosledite svoje pitanje na:

info@holiday.co.rs

ili nas putem telefona i dobiće sve odgovore.

KONTAKT

Tel: 034335220, 335 344

za rezervacije email: booking@holiday.co.rs